Verhuizing Taalschool de Kameleon

Wij gaan verhuizen! In de zomervakantie van 2021 zullen wij verhuizen naar een nieuwe locatie. Wij zullen ons vestigen in het schoolgebouw aan de Vlasdreef 4, 3204 GS te Spijkenisse.

Bibliotheek op school!

Op onze school opende vandaag de Bibliotheek op school. Een bibliotheek passend bij de doelgroep met boeken in allerlei niveaus en verschillende talen. Boeken kunnen geleend worden voor op school of thuis en er kan heerlijk gelezen worden in de bibliotheek zelf. Nog meer tijd voor leesplezier! Daar zijn wij als school ontzettend blij mee.

Ervaring maatjesproject Humanitas

Wij werken samen met Humanitas voor het maatjesproject en voor meerdere gezinnen is er al een maatje geweest die met de kinderen buiten school samenwerkte. Dit is de praktijkervaring van een vrijwilliger van het maatjesproject met Taalschool de Kameleon: “Samen met mijn maatje hebben we verschillende boeken gelezen. Daarnaast hebben wij spelletjes gespeeld die de … Read More

Fruitvriendjes

Op Taalschool de Kameleon vinden wij gezond eten belangrijk. Daarom doen wij mee aan het project Fruitvriendjes! Door geld in te zamelen kunnen we er met elkaar voor zorgen dat onze leerlingen het hele jaar fruit krijgen in de pauze. Klik op hier om een bedrag naar keuze te doneren! Vanaf maandag 9 november staat … Read More

Inschrijven bij onze school

Wil je naar Taalschool de Kameleon? Heb je vragen over de school? Neem dan contact op met Tanja Blok. Zij is de intern begeleider. Op maandag en donderdag kan je bellen naar: 0181-623007. Je kan ook e-mailen naar: Voor de inschrijving hebben wij het ID-bewijs en de zorgpas nodig. Als je geen Nederlands spreekt, dan is het fijn als je een tolk meeneemt.

هل تريد الذهاب إلى Taalschool de Kameleon؟ هل لديك أسئلة حول المدرسة؟ اتصل بـ Tanja Blok المشرف الداخلي. يمكنك الاتصال على الرقم 0181-623007 يومي الاثنين والخميس. يمكنك أيضًا إرسال بريد إلكتروني إلى: للتسجيل ، نحتاج إلى بطاقة إثبات هوية وتأمين صحي. إذا كنت لا تتحدث الهولندية ، فمن الجيد أن تجلب مترجمًا.

Do you want to go to Taalschool de Kameleon? Do you have questions about the school? Then contact Tanja Blok the internal supervisor. On Monday and Thursday you can call: 0181-623007. You can also e-mail to: For the registration we need ID-proof and health insurance card. If you do not speak Dutch, you can bring an interpreter.

Schrijf je nu in bij de Kameleon